- Milyen nyelvek között vállalnak fordítást?
- Irodánk szerb, horvát, angol, német, spanyol és olasz nyelvekről tud magyarra illetve magyarról a kiválasztott nyelvre fordítani.

- Anyanyelvi fordítókat foglalkoztatnak?
- Munkatársaink anyanyelvükként, vagy anyanyelvi szinten beszélik az adott idegennyelvet.

- A végleges ár hogyan kerül ?
- Az „Irányáraink" menüpont alatt feltüntetett karakterárak a célnyelvi karakterszámra vonatkoznak. Amennyiben Ön konkrét ajánlatkéréssel fordul hozzánk forrásnyelvi karakterszámot alapul véve, úgy a karakterenkénti egységár eltérhet.
Minimális fordítási díjunk 4.000 Ft,- + ÁFA.

A fordítás menete

- Mennyi időt vesz igénybe a fordítás?
- Egy fordító egy nap alatt 10.000 karakter fordítását tudja elvégezni. Sürgős fordítás esetén több fordító segítségével fogjuk megoldani a feladat sürgősségi felár ellenében.

- Hogy tudom eljuttatni Önökhöz a fordítást?
- A legegyszerűbben e-mailen keresztül, csatolmányként. Alapvetően bármilyen formátum megfelel, legyen az PDF, képfájl, vagy irodai szoftver (MS Word, Excel, PowerPoint, stb.) kiterjesztése.

- Hogyan készül el a fordítás?
- A megrendelés véglegesítését követően ügyintézőnk nyelvpár és szakterület alapján kiválasztja a legideálisabb fordító munkatársunkat, terjedelemtől függően akár többet is. A nyers fordítást az adatok helyessége érdekében és nyelvhelyességi hibákat keresve átnézzük.

- Mikor és hogyan tudom kifizetni a fordítást?
- A többi fordítóirodával ellentétben, mi NEM KÉRÜNK ELŐLEGET. Ügyfelünk a teljes összeget átutalással vagy készpénzben (irodánkban) a fordítás elkészülte után tudja rendezni. Ettől csak abban az esetben térünk el, amennyiben a fordítás nagy terjedelméből (100+ oldal) adódóan biztonsági okokból szükséges egy megállapodott mértékű előleget kérnünk.